ZANECHAJTE KONTAKT A MY VÁM ZAVOLÁME

Odborné vypracovanie GDPR dokumentácie

Vypracovanie bezpečnostného projektu na ochranu osobných údajov

Profesionáli na ochranu osobných údajov

gdpr pre firmy, živnostníkov, štátnu správu a neziskové organizácie

Efektívne online spracovanie GDPR

Garantujeme výhodné ceny ! Spracovanie už do 10 dní !

šípka späť
šípka ďalej
Slider

Vypracovanie GDPR dokumentácie na mieru

Čo je to ochrana osobných údajov a na koho sa vzťahuje

Gdpr-dokumentacia

GDPR (General Data Protection), nariadenie Európskej únie platné od 25. mája 2018.

 

 Cieľom GDPR legislatívy je zvýšenie ochrany súkromia fyzických a právnických osôb na území Eú.

 

Pomáhame klientom vypracovať GDPR bezpečnostný projekt. Výsledky hovoria za nás: Kvalitní právnici  - experti, ochrana osobných údajov na najvyššej úrovni.

GDPR Audit firmy Zadarmo od tímu právnych expertov.

Garantujeme kvalitu a bezpečnosť vo vypracovaní dokumentácie GDPR.

Potvrdenie o vypracovaní GDPR. Potvrdenie o zodpovednom prístupe k GDPR..

Dlhoročné skúsenosti so zavádzaním GDPR projektov a kontrolami úradu OOÚ.

V prípade kontroly úradu na ochranu osobných údajov preberáme zodpovednosť.

GDPR poradenstvo online, v prípade potreby stretnutie na pracovisku v Bratislave.

Hrzoba nesprávne vytvorenej GDPR dokumentácie

Závažné finančné pokuty niekedy až do výšky 20 miliónov €.

Prípadne výška pokuty môže predstavovať 4% ročných tržieb.

Sankcie pre firmy sú podľa novely zákona EÚ 2016/679 Z.z.

V hľadáčiku sú firmy aktívne pracujúce s osobnými údajmi.

Riziko zastaraných technológií (software so nedostatočnou ochranou a pod.).

Čo preveruje úrad na OOÚ

Zabezpečenie v oblasti informačných technológií.

Personálne a mzdové zabezpečenie.

Účel a právny základ spracúvania osobných údajov.

Príjemcovia (tretie strany) a doba uchovania dokumentácie.

Doba uchovania osobných údajov a profilovanie.

0

Úspešných projektov

0

Spokojných klientov

0

Odpracovaných hodín na projektoch

GDPR dokumentácia online

METODOLÓGIA

Certifikovaná metodológia ochrany osobných údajov overená praxou.

ŠETRENIE ČASU

Rýchle vypracovanie bezpečnostnej dokumentácie. Už od 10 dní. 

Potvrdenie

Udelenie potvrdenia kvality o zodpovednom vypracovaní GDPR.

KVALITA

Výsledky garantujeme. Asistujeme a zúčastnime sa kontroly od OOÚ.

PORADENSTVO

Bezplatné konzultácie a odborné poradenstvo pre klientov.

STAROSTLIVOSŤ

Podpora GDPR po vypracovaní dokumentácie. ZADARMO.

Aktuálne novinky z oblasti GDPR

Odoslaním formulára na zápis na odber newslettera súhlasíte so spracovaním osobných údajov.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

SPOKOJNÍ KLIENTI

S vypracovaním GDPR pre firemný eshop som bola veľmi spokojná. Vysvetlili mi celú problematiku a dokumentáciu dodali na čas. Navyše som ušetrila čas pri vybavovaní online.

Slávka Szlama

Rile s.r.o.

Som spokojný s expertmi z GDPR data. Potreboval som kvalitnú a bezpečnú GDPR dokumentáciu vo firmách, nech s týmto nariadením nemám problém ani v budúcnosti.

Maroš Mikuš

Ľudovka SK s.r.o.

Páčila sa mi profesionalita a okamžitá dostupnosť aj telefonicky pri zabezpečovaní
ochrany osobných údajov. Určite som spokojná.

Slavomíra Ujhelyiová

Master s.r.o.

Proces tvorby gdpr dokumentácie

  • Vyplnenie podkladov

  • Detailná analýza

  • Návrh riešenia

  • Implementácia

Účinná ochrana firmy

Zrozumiteľná komunikácia

Zákazník musí pochopiť kto ste a za akým účelom žiadate osobné údaje

Odstránenie informácií

Ponechanie možnosti klientovi na odstránenie jeho osobných údajov

Udelenie súhlasu

Spoločnosť potrebuje jednoznačný súhlas spracovať osobné údaje

Marketingové účely

Možnosť  nesúhlasiť s použitím osobných údajov na marketing

Upovedomenie

Povinnosťou je informovať klientov o získavaní a spracovávaní údajov

Dohody, listiny a žiadosti

Informovanie klienta o spracovávaní údajov v dokumentoch

CENNÍK

ŠTANDARD

VHODNÉ PRE:

Weby a online magazíny prevádzkujúce elektronický obchod alebo využívajúce cookies na marketingové účely.

GDPR pre hoteli a lekárov spracúvajúcim dáta o svojich klientoch/ pacientoch.

GDPR pre menšie a stredné spoločnosti, ktoré pracujú s údajmi svojich klientov a návštevníkov v menšom rozsahu. (Fotografi, účtovníci a pod.)

1. Generálny audit

  • Bezpečnostná dokumentácia v zmysle zákona č.122/2013 Z.z.
  • Analýza súčasného stanu a príprava GDPR dokumentácie.
  • IT audit a kontrola IT prvkov zabezpečenia.
  • Posudok a vyhodnotenie vplyvu na ochranu osobných údajov.
  • Tvorba bezpečnostnej smernice.
  • Záznam o spracovateľskej činnosti

2. GDPR implementácia a ochrana

  • Kryptovanie a anonymizácia.
  • Zavedenie GDPR prvkov do prevádzky spoločnosti.

3. Zodpovedná osoba (v prípade potreby)

  • Dozorujúca zodpovedná osoba v prípade potreby pre vybrané subjekty.

4. Podpora právneho teamu

  • Podpora právneho teamu mailom alebo telefonicky.

od 99 € bez DPH

PROFESIONÁL

VHODNÉ PRE:

Eshopy prevádzkujúce obchod, objednávky alebo veľké inštitúcie/ organizácie pracujúce s hĺbkovými dátami klienta. Spravujúce veľké množstvo údajov o klientovi, vypracovávajúce detailné zmluvy. (poistenie, úvery a podobne)
Štátne správy a verejné inštitúcie uchovávajúce detailné osobné údaje o svojich klientoch. (Nemocnice, školy, škôlky a pod.)
GDPR pre poskytovateľov zdravotnej starostlivosti a občianske združenia.

1. Generálny audit

  • Vypracovanie GDPR podľa smerníc a zákona č. 122/2013 Z.z. č.18/2018 Z.z.
  • Hĺbková analýza súčasného stavu a návrh želaného stavu.
  • IT audit a overenie informačných systémov podľa GDPR nariadenia.
  • Tvorba bezpečnostnej smernice.
  • Záznam o spracovateľskej činnosti.

2. GDPR implementácia a ochrana

  • Zavedenie GDPR pravidiel do praxe.

3. Zodpovedná osoba

  • Definovanie osoby zodpovednej za dodržiavanie nariadenia o OOÚ.
  • Vlastné právne a technické oddelenie.
  • Komunikácia a riešenie zákonom stanovených požiadaviek a odpovedí.
  • Zabezpečenie aktuálnej dokumentácie.

4.  Podpora zo strany právneho teamu

  • Webová resp. telefonická komunikácia.
  • V prípade potreby osobné stretnutie.

od 199 € bez DPH

MÁTE ZÁUJEM?

OBJEDNAŤ VYPRACOVANIE GDPR

  • Kontaktná osoba

    Mgr. Dan Antalec

  • Telefonický kontakt

    +421 940 601 977

  • Email

    poradenstvo@gdpr-data.sk





O NÁS

V krátkosti o teame expertov na GDPR

Našim klientom pomáhame viac ako 10 rokov s ochranou osobných údajov a s právnymi záležitosťami v oblasti bezpečnosti údajov.

 

Sme team právnych expertov, ktorý sa špecializuje na oblasti ochrany osobných údajov, pravidelne asistujeme pri kontrolách a previerkach od úradu na OOÚ.

 

Vypracúvame podnikom a ostatným entitám na Slovensku GDPR bezpečnostné projekty, procesy a dokumentáciu. Všetky GDPR dokumentácie vypracovávame v súlade s normami a štandardmi EN ISO 9001, 14 001, 18 001 a 27 001.

Asistujeme a preberáme zodpovednosť pri kontrolách od úradu na OOÚ.

Detailná GDPR dokumentácia obsahujúca viac ako 100 strán. Za svoju robotu si zodpovedáme a stojíme za ňou. (Udeľujeme certifikáciu).

V prípade kontroly úradu na ochranu osobných údajov preberáme zodpovednosť.

Disponujeme vlastným právnym oddelením a technológmi spôsobilými na posúdenie zabezpečenia IT systémov.

Zmluvne preberáme zodpovednosť za vzniknutú škodu.

MÁTE OTÁZKY?

KONTAKTUJTE NÁS

  • Kontaktná osoba

    Mgr. Dan Antalec

  • Telefonický kontakt

    +421 940 601 977